Hari's Creperie: Η καλύτερη κρεπερί της Κρήτης

Επειδή είμαστε από την Κρήτη, είχαμε επισκεφθεί άπειρες φορές την κρεπερί Hari's, μιας και ξέραμε ότι εκεί θα βρούμε μεγάλες και κάτι παραπάνω από χορταστικές κρέπες (και όχι μόνο)!



Η αλήθεια είναι ότι από τη πρώτη στιγμή που δοκιμάσαμε κρέπα από το Hari's, τίποτα πια δεν ήταν το ίδιο... Δεν μπορούσαμε να φάμε κρέπα από αλλού, διότι γνωρίζαμε ότι όχι μόνο δεν θα χορτάσουμε και δε θα έχουμε τόσες πολλές επιλογές σε υλικά, αλλά και η ζύμη δεν θα είναι σε καμία περίπτωση η ίδια.

Επειδή όμως μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις...



Τώρα που την είδατε, νομίζουμε καταλαβαίνετε ότι δε σας λέμε ψέματα.

Έτσι λοιπόν και τώρα, μόλις κατεβήκαμε στο Ηράκλειο για να επισκεφθούμε τους δικούς μας, πήγαμε στο Hari's για να δούμε αν συνεχίζει να είναι όπως το θυμόμασταν. Τελικά, ήταν ακόμα καλύτερο! Όχι μόνο οι μερίδες και η ποιότητα των υλικών έχουν μείνει ίδια, αλλά είχαν προστεθεί ευφάνταστες επιλογές στο μενού, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! 

Εμείς πάθαμε την πλάκα μας με την κρέπα-burrito, η οποία δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ένα μπουρίτο σε μεξικάνικο εστιατόριο!


Επίσης, μας άρεσε πολύ και η ιδέα της κρέπας με μήλο, τυρί κρέμα και μπισκότα digestive. Ειλικρινά, ένιωθες ότι έτρωγες μηλόπιτα!



Φυσικά, κάτι που δεν πρέπει να ξεχάσουμε να τονίσουμε είναι ότι φτιάχνουν τη δική τους σοκολάτα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι γλυκές τους επιλογές είναι τόσο μοναδικές.


Αν νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, σας προκαλούμε να δοκιμάσετε και μόνοι σας! Είμαστε σίγουροι ότι μια δοκιμή θα σας πείσει!


Πατήστε εδώ, για να δείτε το βίντεο που δοκιμάζουμε 8 διαφορετικά φαγητά από το μενού τους!

Keep eating! 😉

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια