Ante Post: Ένα απολαυστικό Cocktail Bar άνοιξε στο Κολωνάκι. + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ




Λατρεύετε τα κοκτέιλς; Αγαπάτε το καλό φαγητό; 
Αν η απάντηση και στα δύο είναι ναι, τότε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι άνοιξε για εσάς!


Εμείς, μόλις μάθαμε πως άνοιξε καινούργιο μαγαζί, τρέξαμε να το δοκιμάσουμε, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε πολύ καλές εμπειρίες από το Κολωνάκι, καθώς βλέπαμε μικρές μερίδες κι για εμάς αυτό είναι ο,τι χειρότερο. Όμως, μείναμε έκπληκτοι με το φαγητό του Ante Post, διότι πράγματι ήταν χορταστικό και πολύ νόστιμο! 

Για να μη λέμε λόγια του αέρα, ας μιλήσουμε για το τι ακριβώς δοκιμάσαμε... 

Λοιπόν, αρχικά δεν ξέραμε ποια σαλάτα να πρωτοδιαλέξουμε, διότι όλες ήταν μοναδικές επιλογές. Τελικά, καταλήξαμε στην τονοσαλάτα (και δεν είχαμε κι άδικο), η οποία ήταν από τις καλύτερες τονοσαλάτες που είχαμε φάει. 


Στη συνέχεια, πήραμε ένα πλατό τυριών και αλλαντικών, το οποίο ήταν εκείνο που μας εντυπωσίασε περισσότερο. Πιστέψτε μας, έχουμε φάει πολλά παρόμοια πλατό στη ζωή μας (λατρεύουμε τα τυριά και τα αλλαντικά), αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο! Θα αναρωτιέστε τώρα γιατί κάνουμε τόσο θέμα για ένα πλατό... Κι όμως! Είχε 5 είδη τυριών και 5 είδη αλλαντικών, με σούπερ γεύση. Το αγαπημένο μας ήταν το chorizo, που πολύ σπάνια συναντάμε στα μαγαζιά. Α! Και κάτι ακόμα.. Η σως που σερβιρίστηκε μαζί ήταν απλά καταπληκτική και ταίριαζε απόλυτα με τα κριτσίνια.


Το κυρίως μας ήταν μια πλούσια μακαρονάδα. Πέννες με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα. Απλά τέλειο, διότι η λιαστή ντομάτα ταίριαζε πάρα πολύ! Χαρήκαμε που ακόμα ένα μαγαζί της Αθήνας σερβίρει τα μακαρόνια του όπως πρέπει, δηλαδή al dente! 



Φυσικά, δοκιμάσαμε και δύο κοκτείλ, τα οποία έκαναν το γεύμα μας ακόμη πιο απολαυστικό! 


Επειδή μας άρεσε πολύ, σε συνεργασία με το Ante Post σας δίνουμε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μενού δύο ατόμων, για να γνωρίσετε κι εσείς το καινούργιο αυτό μαγαζί.

Πατήστε εδώ, για να δηλώσετε συμμετοχή! Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια